Verkopen voor een coach is gemakkelijk

Gepubliceerd op 5 april 2019 om 09:27

Als je de titel leest dan denk je misschien, nou voor mij niet hoor!!

Hoe ik hierbij kom? Ik kreeg een reactie van een coach die een vorig artikel zeer nuttig vindt. Met toestemming heb ik gevraagd dit te delen. Ze heeft namelijk het perfecte antwoord waar ik zelf niet opkwam. De salesgesprekken die ik geef voor coaches en vrouwelijke ondernemers zijn als het ware een functionele analyse zoals bij een coaching gesprek. Klementine Vis sloeg de spijker op zijn kop. En ik kende ze niet eens. Ze had gereageerd op dit vorige artikel; https://www.aaacoaching.nl/inspiratie-voor-coaches/320261_verbeter-direct-je-resultaten

Ik werk voornamelijk met coaches en ja het zijn meestal vrouwelijke coaches. Waarom? Als gay vind ik dit gewoon fijn werken. Niet dat ik mannen uitsluit hoor. Zou niet durven en btw misschien zit er een lekkere tussen, lol. Maar ik hou gewoon niet van die harde manier van verkopen.

De manier die ik toepas geven de eerste maanden al direct 3 keer meer omzet. Waarom? Omdat het op een natuurlijke manier gaat waarbij je vanuit authenticiteit verkoopt. 

Dank je wel Klementine Vis. Je hebt mij geïnspireerd dit artikel te schrijven.

Misschien vind je het leuk om vrienden met haar te worden https://www.facebook.com/klementine.vanvuure

Op deze manier kunnen we elkaar helpen, vind je niet? Dus beste coaches zet je schroom opzij en word de beste versie van jezelf door op een betere manier nieuwe opdrachten binnen te krijgen. Ik zou bijna zeggen Man Up. Maar dat kan weleens verkeerd begrepen worden ;-)

Bedankt voor je aandacht.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.