Businesscoaching op een natuurlijke en de meest succesvolle manier

Als je je wilt ontwikkelen om je businessside te versterken is dit een heel goed plan. Er zijn honderden coaches die een grote behoefte hebben aan meer omzet maar niet de stap maken om de businesskant te ontwikkelen. Waarom? Omdat ze er niets aan doen en denken in onmogelijkheden. Al jaren lang. 

Veel gehoorde aannames zijn;

 • Ik ben geen verkoper
 • Ik hou er niet van mensen te manipuleren
 • Ik ben bang dat ik niet weet wat ik moet zeggen

Dit komt voornamelijk door onwetendheid, slechte ervaringen met verkopers en denken dat je een klant moet overtuigen. De waarheid is echt anders.

Mensenkennis

De businesskant van coaching is zorgen dat de ander er op vooruit gaat. De businesskant van coaching is de andere helpen inkopen. De businesskant is het probleem ontdekken en een oplossing aandragen. Een goede businesscoach helpt bij een positieve transformatie van de klant in zijn of haar behoeftes.

Het is prima om een goed product of dienst te hebben maar dit is maar 5% van de business. 95% bestaat uit mensenkennis.  

De basis van businesscoaching bestaat uit een aantal onderdelen.

 • Het communiceren met je netwerk om klanten te creëren. 
 • Een inspirerend gesprek houden waardoor je achter de uitdagingen van de klant komt. 
 • Presenteren van je diensten waardoor klanten overtuigd raken om met jou te werken.
 • De beste versie van jezelf zijn zodat je betrouwbaar overkomt.

Deze vier onderdelen zijn als een puzzelstuk die bij elkaar horen. Je omzet zal binnen 6 maanden verdubbelen en zelfs hoger.

Wat je krijgt in 4 x 21 dagen (Powerpackage)

 1. Twaalf persoonlijke coachingssessies met Mariën van Raan waardoor je angst voor verkopen verdwijnt en professioneel overkomt, intrinsiek gemotiveerd bent en succes hebt met jouw klanten
 2. Trainingsmateriaal en scripts met kant en klare oefeningen die je direct kunt gebruiken waardoor je heel veel tijd bespaard en niet zelf alles moet uitvinden.
 3. Business strategieën en bedrijfsinzichten waardoor je jouw klant zo goed mogelijk kunt helpen en jij structureel succesvol kunt zijn.
 4. Ongelimiteerd mailverkeer met inspirerende berichten.

Na deze training zul je het volgende hebben volbracht

 • Principes beheersen van exponentiële Coaching en begrijpen wat het werkelijk betekent om een ​​exponentiële coach te zijn en waarom je momenteel vastzit;
 • De unieke mindset van exponentiële coaches hebben die ervoor zorgt dat je boven de gemiddelde coach zal uitblinken;
 • Krachtige coaching oefeningen om je klanten naar een niveau van uitmuntendheid te brengen, zodat ze niet alleen het gevoel hebben dat je ze marginaal, maar exponentieel hebt geholpen;
 • Ervaren van zekerheid in je coachingsgesprekken, zonder angst te hoeven verkopen en het zelfs leuk gaan vinden. 
 • Een duidelijk beeld hebben van het niveau waarop je moet spelen om diepgaande resultaten te creëren voor je klanten; resultaten die ervoor zorgen dat uw klanten keer op keer bij u terugkomen, die bereid zijn om hogere investeringen te betalen voor uw diepgaande transformerende coaching.

Onthoud dat het succes van coaches ligt in hun vermogen om consistent krachtige resultaten voor hun klanten te boeken. Vandaag nodigt Mariën van Raan je uit om te ontdekken hoe je je coaching en sociale verkoopvaardigheden kunt verbeteren en een exponentiële coach kunt worden met buitengewoon succes.

Aan het einde van deze training, beheers je het sociale verkopen en hebt een duidelijk pad om goed betalende klanten te dienen, exponentiële resultaten te creëren en een bloeiende coaching-praktijk van impact, inkomen en vrijheid op te bouwen.

Deze 4 x 21 dagen zijn ingrijpend, intensief en voor ondernemers die 100% toewijding hebben om het beste uit zichzelf te halen. 

Wil je een voorproefje om te ervaren of dit bij je past? Stuur dan nu een bericht en meld je aan. Je betaald geen investering voor de eerste proefsessie.

Verkopen zonder angst

Meer boeiende klanten

Je netwerk optimaal benutten

Plezier in je coachingsbusiness

Verdrievoudig je omzet