Wil je dat dingen beter of slechter gaan?!!

Wil je dat dingen beter of slechter gaan?

Dan zal je een doel moeten omarmen waar je jezelf oriënteert en aan boord springt om je motieven in het licht te brengen. Evident is dat liefde voor datgene je wilt de hoogste prioriteit gaat krijgen en toch is dat niet gemakkelijk.

Levens en zakelijke situaties kunnen moeilijk zijn. Het is gemakkelijk om te belanden in bitterheid, angst, twijfel, frustratie, onzekerheid, boosheid. Het is nog gemakkelijker om daar anderen verantwoordelijk voor te houden want dan ben je er vanaf, nietwaar? NOT!!!

 

Je kunt ook blijven klagen

 

Jezelf en anderen de schuld geven, boos of hatelijk zijn, denigreren en arrogantie bij een discussie kan contraproductief werken als je er niets mee doet.  Zelfhaat, jezelf kleineren creëert een onmogelijk leven voor jezelf maar ook voor je zakelijke en privé relaties. Uiteraard weten we dit allemaal maar toch doen we het onbewust meer dan dat we denken.

 

Stress, angst, boosheid kunnen uitmonden in ziektes, depressies, drank en drugsgebruik. Jezelf helemaal volstoppen, winkels leegkopen, obsessief in je telefoon verkeren zijn allemaal verslavingen om onze frustraties niet onder ogen te hoeven komen. Klagen, zeuren, denigreren, conflictvermijding en in conflict zijn met jezelf zijn ook verslavingen. 

 

Dus de eerste beslissing die je moet maken is dat je dingen beter of slechter wilt maken. Wil je een koers varen waar je dit soort emoties ten goede gaat gebruiken?

 

We zien het ook vaak bij agressieve jongeren die hun kracht gaan gebruiken op een sportschool zodat het gebruikt kan worden om een topsporter te worden. Dit gebeurt ook bij mijn klanten. Samen gaan we kijken hoe we negatieve emoties van contra productief naar productief kunnen omvormen. Hierbij gaat het om zakelijke dingen maar ook om privé dingen aangezien deze vaak samen een huwelijk hebben.

 

Ontdek je vermogens

 

Als je bijvoorbeeld agressief bent dan gaan we die kracht omvormen naar passie want die kun je gebruiken om te volharden in de doelen die je wilt behalen. Als je vaak gefrustreerd bent dan gaan we die power omvormen om problemen van je zelf en je klanten op te lossen. Brengt vele malen meer omzet en opluchting op. 

 

Ik gebruik vormen zoals boswandelingen, één op één gesprekken, je af reageren via sporten, dingen slopen, mij verrot te schelden of welke vorm dan ook. Jij mag helemaal los gaan. Daarna gaan we een stappenplan maken om je negatieve emoties ten goede te gebruiken. Het is zeer waardevol om jezelf, je gedrag, je emotionele krachten te onderzoeken en om te zetten in betekenisvolle doelen.

 

Het hoofddoel is om dingen beter te maken en ik vraag je nu deze vraag voor jezelf te beantwoorden. 

Mijn klanten bestaan uit krachtige persoonlijkheden en uit dienstverlenende ondernemers die in zichzelf willen investeren. Een eerste interventie kost 247 euro ex btw en deze wordt verrekend als we stappen gaan maken. In veel gevallen doen we eerst een proefmaand en daarna gaan we bekijken of we wel of niet verder gaan. De investering hangt af van de mate van intensiteit. Het kan dagelijks, wekelijks en maandelijks. Fysieke en digitale ontmoetingen, altijd face to face. 

 

Ben je klaar om een beslissing te nemen om alles beter te maken?

Neem dan contact op via deze link en ik reageer binnen 48 uur.

 

Ik zie je snel

 

Mariën van Raan

(Deel dit met mensen waarvan je denkt dat ze hier iets aan hebben)

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.